Kalf boottrailers

Kalf trailers logoVeel know-how

Dat Kalf bijna alles kan maken op het gebied van botenvervoer en stalling komt doordat zij alle facetten van trailerbouw in eigen huis heeft: productontwerp met behulp van zeer geavanceerde teken en rekenprogramma’s, het construeren en testen van prototypen, het organiseren van typegoedkeuring voor het binnen- en buitenland en de productie. Elke afdeling wordt bezet door mensen die hun vak verstaan.

Super efficient

Typerend voor Kalf is de zeer efficiente constructie en assemblage. De medewerkers, bovengemiddeld gekwalificeerd, grijpen nooit mis dankzij het grote magazijn waarin alle productiemiddelen en onderdelen op voorraad liggen. De productie van specials staat de serieproductie nooit in de weg dankzij twee aparte constructie- en assemblagestraten.

Licht, sterk en veilig

Een Kalf boottrailer is niet zomaar een aanhanger. De engineers ontwerpen trailers die niet onnodig zwaar zijn en super licht lopen, waardoor het brandstofverbruik van de trekkende auto lager is en de trailer afgekoppeld gemakkelijk te manoeuvreren is. Slimme lichtbalken, in het frame weggewerkte licht- en remkabels en ledverlichting op de zijkanten staan borg voor optimale veiligheid. Ook ergonomische aspecten tellen. Zo heeft een Kalf trailer geen scherpe kanten op plaatsen waar u langs loopt bij de bevestiging van de boot. Neuswiel, lier, handvatten en steunen zijn zo gemaakt en gemonteerd dat de kans op verwonding minimaal en het gebruiksgemak maximaal is.

Lang zal hij leven

Neem een Kalf-trailer onder de loep en u ziet het: hij is samengesteld uit de beste onderdelen. Hij behoeft nauwelijks onderhoud en is bij normaal gebruik niet stuk te krijgen. De trailer bestaat voor 99% uit niet-roestgevoelige materialen: hoogwaardig verzinkt staal, kunststof, rubber, aluminium en roestvrijstaal.

Bij Prins Watersport zijn alle modellen leverbaar, informeer naar onze scherpe prijzen.