Opzij, opzij, opzij, maak plaats, maak plaats, maak PLAATS…

Gepubliceerd op 10 oktober, 2017

zomer vol vaarplezier

U kent dit liedje van Herman van Veen vast wel…
”Maak plaats, maak plaats, maak plaats… We hebben ongelofelijke haast!”

Nou dat klopt wel hoor, kijk maar naar onze foto’s. Vele geloste boten liggen al vóór onze deur klaar om te worden opgebouwd.
Uw nieuwe sloepje ligt er misschien zelfs al tussen. Wij doen ons best om iedere boot op de door u gewenste dag klaar te hebben. Iedereen wil ruim vóór Pasen in het water, en het liefst nog dit weekend want het weer is prachtig!
Dus maken we bij Prins Watersport al wekenlang vele overuren, hebben we extra mankracht ingevlogen om alle winterstallingboten en alle pas verkochte boten tijdig in het water te hebben.

Toch gaat dit misschien niet altijd lukken want:

1- We nemen voor iedere indiviuele boot de tijd om deze met alle noodzakelijke zorgvuldigheid op te bouwen. We willen tenslotte dat u tevreden bent en probleemloos kunt genieten.
2 – De vele verkopen zorgen óók voor drukte bij onze (toe)leveranciers waardoor producten soms later worden geleverd. U wilt uw fraaie radio wel gelijk ingebouwd zien en optimaal genieten van uw favoriete muziek aan boord.
3 – Iedere buiskap en/of dekzeil is maatwerk! Productie hiervan kost veel tijd en ondanks onze voorraden kunnen afwijkende kleuren voor wat vertraging zorgen. De kleur van uw boot en dekzeil maken wel het onderscheid bij uw sloep, nietwaar!
4 – Een boot is óók maatwerk en wordt met de hand gebouwd. Ook hiervoor geldt dat er een doorlooptijd is van 4 tot 6 weken en dat ook hier vertragingen kunnen ontstaan. Kwaliteit gaat bij Prins Watersport altijd voor (te) snelle productie!
Dus, wees gerust!
Waarschijnlijk is uw boot gewoon op tijd, en kunt u een lange heerlijke zomer op het water genieten. Maar, mocht er een vertraging ontstaan, dan weet u nu hoe dat kan gebeuren…En weet u dat we op volle kracht voor u aan de slag zijn.

Dus voor nu: Opzij, opzij, opzij…

Alvast vele zonnige vaaruren gewenst en dank voor uw aankoop bij Prins Watersport!

Fotogalerij