Referenties

Onderstaand een kleine greep uit een aantal referenties van onze opdrachtgevers.

Netjes en correct geholpen door een oprechte verkoper, zeker een aanrader. Zelfs geholpen omdat ik zo dom was om de wagen was vergeten in de auto te leggen ?

Joost Monninkhof

Mooi bedrijf met uitstekende service !!

Mark Vermeulen

Prima prijs en service bij aankoop van de prins 480 open.

Michèl de Vries

Een bezoek meer dan waard. Vriendelijk en deskundig personeel waar je goed zaken mee kan doen.

Ruud van Dis

Na een paar jaar geleden een prins 480 te hebben gekocht bij prins watersport, hebben we nu een Corsiva 520 gekocht. Super service, goed advies, leuke verkopers. . .echt een aanrader om er eens binnen te lopen. Nog een paar dagen wachten en dan wordt ie afgeleverd.

Bianca Siegelaer-Bramer

Top service en super vriendelijke mensen. Heel erg tevreden met de werknemers van Prins

Alexander Draaijer

Trailer gekocht bij onze nieuwe boot, ondanks niet alles soepel ging, prima opgelost en prima service. Peter en angele

Angele Hartman

In 2007 een Corsiva 4.70 sport gekocht en na wat ervaring op het water een zwaardere nieuwe buitenboordmotor gekocht! Onderhoud en winterstalling altijd bij PRINS WATERSPORT. Het is een goed solide bedrijf met erg goede service die al jaren garant staat voor veel plezier met mijn bootje! Rainaldo Prins en Dirk-Jan Visser zijn voor mij top mensen met een warm hart! Bedankt weer voor de goede service en groetjes van Willeke en Mathieu!

Mathieu Schuurs

Echt een topbedrijf. Een bedrijf waar je mee kan dealen zodat beide partijen tevreden zijn. Na een aanvaring is de boot zeer vakkundig gerepareerd. Alleen maar tevredenheid, denk nooit meer ergens anders een boot te kopen.

André Theunisz

Top bedrijf!

Emile Neijndorff

Een gebruikte Topcraft gekocht met nieuwe 15 pk Suzuki. Boot in werkelijk perfecte staat en helemaal volgens afspraak afgeleverd. De professionele werkwijze in combinatie met de gezellige sfeer, maken Prins watersport tot een echte aanrader.

Nico van Doorn