De Prins Watersport Pinkstershow 2023

Gepubliceerd op 20 april 2023

Op tweede Pinksterdag, maandag 29 mei, zijn we geopend van 10:00 tot 17:30. Op deze speciale dag kunt u genieten van onze collectie sloepen, tenders en consoleboten onder het genot van een hapje en een drankje. Maar, daar houdt het niet op: we hebben die dag gave acties voor u!

Als u op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte boot, dan is dit het moment om langs te komen. U krijgt namelijk bij aankoop van elke occasion óf elke nieuwe boot tot €35.000,- het JOBE Sup Package t.w.v. €600 cadeau! En als klap op de vuurpeil krijgt u bij aankoop van iedere nieuwe boot vanaf €35.000,- een gloednieuwe bijboot cadeau! En dat is de Nimarine MX290 met een Suzuki DF4 buitenboordmotor met een waarde van €2.328!

Kom op maandag 29 mei langs in onze showroom en profiteer van deze fantastische acties! Ons team van adviseurs staan klaar voor al uw vragen of om samen met u uw droomboot samen te stellen.

En wilt u nou deze zomer nog varen? We hebben onze showroom vol staan met prachtige modellen welke direct leverbaar zijn!

We hopen u te mogen ontvangen op de Prins Watersport Pinkstershow!