Corsiva

Deze standaard compleet uitgevoerde tenders- en sloepen hoeven zich niet meer te bewijzen op het water. Corsiva staat namelijk al jarenlang bekend als grote speler in de tender- en sloepenmarkt!

De Corsiva tenders- en sloepen hebben een zeer ergonomische kuipindeling. En dat zij uitstekende prestaties leveren, is overduidelijk. Maakt dat u nieuwsgierig? Wij nodigen u graag uit om dit te komen ervaren!

Motorisering Corsiva

Door de outboard motorisering, outboard in de bun óf bij de grotere modellen de inboard dieselmotor, maakt u uw tender of sloep geschikt voor diverse doeleinden. Even lekker full power het IJsselmeer oversteken? Of met het gezin heerlijk touren door de grachten? U kunt de keuze van uw motor afstemmen op het voor u beoogde doel.

Tenders en sloepen met een zee aan mogelijkheden

Van klassiek tot modern, stel je jouw Corsiva geheel naar eigen wens samen. Zo zijn de sloepen- en tenders leverbaar in diverse RAL-kleuren, kunt u kiezen voor een strakke óf overnaadse romp en zijn de kuipvloer, opstaptreden en het zwemplateau van alle Corisva modellen optioneel uit te voeren met de Finland teak look. Dit draagt niet alleen bij aan haar luxe uitstraling, maar is ook nog eens geheel onderhoudsvrij!

Vertoeven tot in de late uurtjes…

Door de split level kuipvloer zit u voorin extra beschut, zo kunt u in alle rust genieten van een dag op het water. Vanaf de Corsiva 520 kunnen deze tenders- en sloepen worden uitgerust met een toiletvoorbereiding in de boeg; ook niet onbelangrijk!

Prins Watersport biedt u de maximale prijs-kwaliteitverhouding. Laat u overtuigen en kom langs voor een kop koffie in onze showroom. Stel uw Corsiva geheel naar eigen wens samen!