Suzuki buitenboordmotoren

Suzuki marine staat binnen de watersport al jaren garant voor het maken van topkwaliteit buitenboordmotoren, onverwoestbaar en altijd de nieuwste technologie onder de kap. Sinds de eerste buitenboordmotor in 1965 van de band is gerold heeft Suzuki zich steeds verder ontwikkeld en levert nu exclusief een complete 4-takt modellenlijn met als topmodel de krachtigste, lichtste en meest compacte 4-takt buitenboordmotor in zijn klasse, de DF300. U bent hiermee verzekerd van de modernste techniek en de meest ultieme ervaring op het water!

Met de opkomst van 4-takt motoren heeft het van oorsprong Japanse merk Suzuki een enorme ontwikkeling weten door te maken in de watersport, zowel wereldwijd als in Nederland. Met populaire modellen als de DF2.5 en de DF9.9 heeft Suzuki een aantal ijzersterke troeven in haar modellengamma. De nieuwe Suzuki 4-takt buitenboordmotoren zijn State-of-the-art voor wat betreft motorontwerp en technologie. Voorzieningen als de elektronische ontsteking en de multipoint sequentiele brandstofinjectie zorgen ervoor dat de motoren gemakkelijk starten en, erg belangrijk, zeer zuinig met brandstof omgaan. We zijn er dan ook trots op dat onze buitenboordmotoren voldoen aan de strengste milieueisen en dat elke Suzuki garant staat voor topprestaties.

Complete levering

Suzuki buitenboordmotoren worden standaard zeer compleet afgeleverd inclusief afstandsbediening, tellers, propeller en maar liefst 3 jaar garantie. Kortom de Suzuki buitenboordmotoren zijn zo compleet, dat u alleen nog maar hoeft weg te varen.

Prins Watersport is een van de grootste Suzuki dealers van Nederland. Wij hebben de meeste modellen op voorraad en dus direct beschikbaar.
Wanneer we een motor bestellen is deze met twee dagen in huis. Regelmatig hebben wij ook scherpe aanbiedingen met nieuwe overjarige motoren.

Professionele montage en inruil mogelijk.
Neem voor vragen contact met ons op.

Prijslijst Suzuki outboards

Direct naar de prijslijst van de Suzuki buitenboordmotoren.

Suzuki outboards