Primeur

Welkom aan boord van de Primeur! Primeur staat voor luxe, comfort en hoge kwaliteit.

Primeur; relaxen op het water

Door haar relatief brede romp met V-bodem is de Primeur koersvast en beschikt zij over een zeer hoge aanvangsstabiliteit. Met haar riante rugleuning en brede zit bent u tevens verzekerd van optimaal zitcomfort. De Primeur is uitermate geschikt voor dagtochten, maar wordt zij uitgerust met zonnebed, dan kunt u er ook gerust op overnachten. Onder de banken bevindt zich een zee aan opbergruimte, dit is zeker onmisbaar tijdens een weekendje weg!

Tenders- en sloepen met diverse opties

Tevens biedt Primeur met haar brede assortiment aan tenders- en sloepen eindeloze mogelijkheden wat betreft kleurstelling-, opties en motorisering. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

Het water op!

Met de Primeur tenders- en sloepen kunt u rustig touren, en doordat merendeel van de boten beschikt over een snelvarend onderwaterschip, staat zij met de juiste motorisering (inboard diesel of outboard in de bun) garant voor snelheid- en sportiviteit. Deze eigenschappen maakt waterskiën of wakeboarden met een Primeur geen enkel probleem!

Prins Watersport biedt u de maximale prijs-kwaliteitverhouding. Laat u overtuigen en kom langs voor een kop koffie in onze showroom. Stel uw Primeur geheel naar eigen wens samen!