PEGA boottrailers

Nieuw in ons assortiment

PEGA en Prins Watersport hebben door nauwe samenwerking een ruime collectie in de markt gezet onder de naam “Prins liner”.

Deze trailers worden speciaal voor ons gemaakt. Ze zijn verkrijgbaar als kantelbaar, kwalitatief hoogstaand, zeer gebruiksvriendelijk en van de gebruikelijke PEGA kwaliteit. Wij kunnen deze trailers leveren tegen zeer scherpe prijzen!

  • RDW, PVG, TUV goedgekeurd
  • 2 jaar garantie fabrieksgarantie
  • 2 jaar garantie op waterdichte RVS wiellagers
  • 2 jaar garantie galvanisatie
  • Zinkwerk uitgevoerd volgens ISO 1461:1999 normering

PEGA BV ontwikkelt, produceert en levert boottrailers tot 12,50 meter lengte en tot 3500 bruto laadvermogen. Begonnen in 1955, aan de rand van Rotterdam, als kleine fabrikant bij aanvang met 4 broers, is PEGA uitgegroeid tot een internationaal toonaangevende leverancier van boottrailers.

Met een scala van modellen in verschillende kwaliteitseisen, kunnen zij de gehele watersportmarkt voorzien van boottrailers voor elk type boot. Door de in 2012 toegekende EU goedkeuring, wordt PEGA internationaal steeds meer een begrip, welke wij al vele jaren in Nederland mogen ontvangen.

Bij ons staan de uiteindelijke klant, dienstverlening en kwaliteit voorop. Door constant te blijven innoveren kunnen wij deze hoogstaande kwaliteit ook dan garanderen. Om een goede service en snelle levering te waarborgen, werken wij met gekwalificeerd personeel binnen onze gehele organisatie.

Bij Prins Watersport zijn alle modellen leverbaar, informeer naar onze scherpe prijzen.