Kom proefvaren tijdens de Beneteau Sea Trial Road Trip!

Gepubliceerd op 17 maart 2021

Vanaf vrijdag 23 april t/m zondag 25 april zal ons verkoopteam aanwezig zijn bij Jachthaven Bruinisse om u zowel de Antares 7 als de Flyer 8 Sundeck te laten zien.
U kunt tijdens de Beneteau Sea Trial Road Trip terecht voor al uw vragen die wij graag beantwoorden. Altijd al eens willen proefvaren in één van deze prachtige boten?
Meld u dan aan via [email protected] zodat wij een plekje voor u kunnen reserveren!

De Flyer 8 Sundeck heeft een goede combinatie van royale ruimte en comfort. Er zitten veel opbergruimtes in de boot verspreid.
Bovenop het voordek is een groot zonnebed om heerlijk van de zon te kunnen genieten. Dit maakt het de ideale boot voor een dagje of weekendje weg!
Overnachten is ook mogelijk. De Flyer 8 Sundeck is een moderne klassieker met strakke maar toch aantrekkelijke lijnen en biedt een uitstekend vaarcomfort.
Ervaar het zelf op vrijdag 23, zaterdag 24 of zondag 25 april!

Zoekt u een moderne, veilige boot met een sportief uiterlijk waar u het gehele jaar mee zou willen varen? Dan is de Antares 7 wellicht de boot die u zoekt. Het is zelfs mogelijk om met 4 personen te overnachten. Vanuit de cabine heeft u fantastisch uitzicht van wel 360 graden. Wilt u dit zelf ervaren? Plan dan een proefvaart in!

Wij zien u graag tijdens de Beneteau Sea Trial Road Trip bij Jachthaven Bruinisse.

Adresgegevens
Jachthavenweg 61D
4311 NC Bruinisse