Prins

Vooruitstrevend, strak gelijnd en futuristisch. Deze scherp geprijsde, tevens standaard compleet uitgevoerde luxe console boten zijn ontworpen op Nederlandse bodem en een lust voor het oog!

Categorie C kustwateren

Zowel langzaam als snelvarend hebben de Prins consoleboten onovertroffen vaareigenschappen. Zij zijn stabiel, koersvast en beschikken over een CE Certificering categorie C kustwateren. Ook is de Prins console boot een geweldige boot voor een tocht met het gezin. Makkelijk te traileren en met de juiste motorisering uitermate geschikt voor waterskiën en wakeboarden.

Lage of hoge snelheden; de Prins console boot is een echte fun boot!

Breed assortiment console boten met efficiënt ruimtegebruik én comfort

Ook het design laat u niet in de steek, zo zijn de kuip- en binnenruimte bij alle modellen efficiënt benut. De console is symmetrisch geplaatst waardoor er aan beide zijde een loopruimte is gecreëerd. In het grootste model is plaats gemaakt voor wel 7 personen, en zowel de Prins 555 (open en sundeck), de Prins 580 (cabin en sundeck) als de Prins 720 GT bieden comfortabele slaapplekken. Zo is bij de Prins 720 GT de rondzit om te bouwen naar een 2-persoonsbed. U kunt er dus gerust een weekend mee weg!

Net zoals al onze andere tenders- en sloepen is ook de Prins consoleboot geheel naar wens samen te stellen op kleur, opties en motorisering. Wij voorzien u graag van advies!

Prins Watersport biedt u de maximale prijs-kwaliteitverhouding. Laat u overtuigen en kom langs voor een kop koffie in onze showroom. Stel uw PRINS boot geheel naar eigen wens samen!