Stout

Unieke momenten beleeft u met de STOUT sloep!

Dit stoere, traditionele model is niet weg te denken uit de Nederlandse wateren. Dé ideale sloep voor het samenbrengen van groot gezelschap door de gigantische hoeveelheid ruimte aan boord! Dit maakt deze sloep ook ideaal voor de verhuur.

Stout sloepen, traditioneel en innoverend

Een imposante verschijning met een stoere rubberen stootrand of een traditionele kabelaring. Een combinatie van een no nonsense design met een luxe afwerking.

Klasse C CE Certificering

Doordat de STOUT is gebouwd als rond spant met relatief hoge romp, is zij bovendien uitermate geschikt voor open wateren en ruig weer. Met haar klasse C CE certificering is zij de golven de baas!

Vormgeving & vaareigenschappen

De STOUT heeft een aangehangen roer met een groot roeroppervlak waardoor er met de sloep uitstekend te manoeuvreren is. Kortom, de STOUT sloepen zijn niet alleen mooi en stoer vormgegeven, haar goede vaareigenschappen en hoge kwaliteit maken haar een zeer fraaie sloep!

Prins Watersport biedt u de maximale prijs-kwaliteitverhouding. Laat u overtuigen en kom langs voor een kop koffie in onze showroom. Stel uw STOUT sloep geheel naar eigen wens samen!