Zee Marine

ZEE marine tenders zijn strak gelijnde sloepen van hoogwaardige kwaliteit. ZEE streeft naar perfectie en biedt sloepen in het hogere, maar toch betaalbare, segment. Alle ZEE tenders hebben uitstekende vaareigenschappen, zijn stabiel en staan garant voor een heerlijk ontspannen dagje op het water.

De oorsprong van ZEE tenders

Zee Marine tenders worden vervaardigd midden in de woestijn van Libanon. 
De ondernemende Libanese familie Zeenni (vandaar de naam ZEE, welke voor Nederland een zeer toepasselijke naam is) hebben meerdere grote fabrieken, waaronder een boten fabriek.

Voor hun fabrieken hebben ze een eigen energie- en watercentrale. De overcapaciteit schenken ze aan de dorpen waar hun fabrieken staan. Hun boten bouwen ze vooral voor het steenrijke Dubai en daarbij maken ze gebruik van Turkse nautische kennis.
Maar ZEE wilden hun markt voor boten uitbreiden. En ook kleinere sloepen maken, welke uitermate geschikt zijn voor Europa, bijvoorbeeld Nederland. ZEE bouwt nu boten van 7.7 meter tot 18 meter.

ZEE 26 tender

De eerste tender die op de Europese markt verscheen was de ZEE 26 tender. Met de luxe en originaliteit zoals ze gewend zijn bij het maken van hun grotere boten. De degelijke en stijlvolle woestijntenders zijn mooi vormgegeven, uitstekend geconstrueerd en het polyesterwerk is bijzonder strak.

Unieke sloep onderdelen

Alle ZEE tenders worden zeer compleet aangeleverd. En vrijwel niets is standaard. 
Alle onderdelen, tot aan de kikker aan toe, zijn zelf ontworpen en worden geproduceerd in één van Zeeni’s fabrieken. Zo herken je bijvoorbeeld het stoere RVS stuur, met het ingewerkte logo van ZEE , direct!
Daarmee zijn alle ZEE boten uniek en niet vergelijkbaar met andere sloepen op de Nederlandse markt.